banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Aynı Mahallede 6 Oto Teybi Çalındı

Edinilen bilgiye göre olay gece saat 04.00 sıralarında Veysel Karani Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler aynı mahallede bulunan 6 otomobilin sağ camlarını kırarak, oto teyplerini çaldı.

 Teypleri çalan hırsızlar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Sabah olayı fark eden otomobil sahipleri polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri incelemelerde bulundu. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otomobilleri Emniyet Müdürlüğü'ne götürerek çalışma başlattı.

Otomobilinden teybinin çalındığını ifade eden Mehmet Akoğlan, "Sabah çocuğum okula giderken arabanın camının kırık olduğunu görüyor. Sonra beni çağırdı. Geldim arabaya baktığımda teybini söküp çalmışlar. Daha sonra komşularımızın da otomobilindeki oto teyplerinin çalındığı fark edildi. Aynı mahallede 6 otomobilin teybi çalınıyor. Gece saat 00.30'da ben arabayı park ettim. Komşularımızın ifadelerine göre gece saat 04.00 sıralarında olay olmuş. Arabanın alarmı var, hepsinin alarmı çalıyor. Hatta komşumuz çıkmış bakmış ama hiç bir şey görmediğini söyledi. Hırsız içerde oturmuş, yani kimse görmesin diye. Aynı mahallede 6 tane arabanın teybi çalınıyor, arabaların alarmları çaldığı halde hiç kimse görmüyor" dedi.
Öte yandan polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.