banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon Ağaoğlu Özyurtlar Bulut İnşaat

Aylin Vali, Kadın Kültür Merkezi temsilcileri ile vedalaştı


3 yıl boyunca Şanlıurfa vali yardımcılığı görevini yürüten Şanlıurfa vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman, 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Mersin Vali Yardımcılığına atandı.
Atanmasının ardından kent merkezindeki sivil toplum kuruluşlarına veda ziyaretleri gerçekleştiren Duman, bugün ise valilik toplantı salonunda kadın kültür merkezi birim sorumluları ile vedalaşmak için bir araya geldi.
Gerçekleşen veda ziyaretine vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, İl Müdür Yardımcısı Faruk Cömert, Kadın Kültür Merkezi birim sorumluları katıldı.
Vali yardımcısı Duman, “Şanlıurfa’daki 3 yıllık görev süremde çok huzurlu bir çalışma ortamı geçirdiğimi düşünüyorum. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bu süre içerisinde bize destek olan bütün kamu kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol ise, Vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman’a, aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne bağlı kadın kültür merkezlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.