banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Ay Işığım Derneği Ramazan Bayramı Hazırlıklarına Başladı

Ay Işığım Derneği olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Bayramında yetim çocuklara bayramlık dağıtımıyla ilgili çalışmalar bu yıl ‘BAYRAM SABAHI SEVİNCİM OL’ sloganıyla başlalttı.

1 çocuğu giydirmek 50 TL. Giyim organizasyonu için hazırlıkların devam ettiği bu günlerde Dernek Genel Sekreteri Bekir TÜRKOĞLU Yaptığı açıklamada: 15 bin çocuğa bayramlık yardımı toplamak için çabalıyoruz. Bu yıl yeni bitrimiş olduğumuz 7 katlı hizmet binamızda açılacak olan ve yıl 12 ay açık kalacak giyim mağazasının hazırlıkları sürüyor. Mağazada her yıl olduğu gibi çocuklar gönüllerince bedava alış veriş yapma sevincini yaşayacaklar. Her çocuğa iç çamaşır, üst, alt giyim, çorap, ayakkabı, kırtasiye ve oyuncak dağıtımı yapılacak ve bu dağıtım çocukların zevkine bırakılacaktır.

Sizlerde 1 bin yetim çocuğun elinden tutmak isterseniz bağış yerlerimizden;

Balıklıgöl platosu içinde bulunan standı,
Urfa cıty avm
Belediye Yanı Ahmet Bahçıvan İş Merkezi altı Ay Işığım Tanıtım Standı,
Ve Dernek hizmet binamız,

Bankalar ve Web sitemizden bağış yapıp onları bayramda mutlu edebilirsiniz. Ayrıca kredi kartıyla bağış kabul edilmektedir.

Çocuklarla birlikte onların bayramlıklarının seçimine yardımcı olmak ve onlara sadece maddi değil de manevi destek olmak istiyorsanız mağazamız her gün saat 09:30 – 23:00 arası açık olacak. Sizleri çocuklarımızın ellerinden tutmaya bekliyoruz. Dedi…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.