banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Atletizmde Hedef Şampiyonluk (VİDEOLU)

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Atletizm Takımı, Yerel Lig öncesi Gap Arena Stadyumu'ndaki çalışmalarını sürdürüyor. 35 kişiden oluşan atletizm takımındaki sporcular, Yerel Lig'de; 3 adım atlama, engelli atlama, kros ve yüksek atlama kategorilerinde mücadele edecek.

Yerel Lig'de şampiyonluk hedeflediklerini ifade eden sporcular, "Hedefimiz Yerel Lig'de ve Türkiye'de şampiyonluk. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'u atletizmde yukarılara taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Atletizmde bize bu imkânı sağladıkları için Haliliye Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyoruz" dediler.

Öte yandan, 27- 28 Ocak tarihlerinde İstanbul'da yapılan "Turkcell 16 yaş altı Türkiye Salon Şampiyonası"na Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'u temsilen katılan Halil Bulut; 3 adım atlama ve yüksek atlama, Mahmut Heşe ise 60 metre kros koşusu ve 3 adım atlama kategorilerinde derece elde etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.