banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Ateşe tiner dökünce; 2 yaralı
Olay, öğle saatlerinde Mance Mahallesi 2506 Sokak'ta meydana geldi. Amca çocukları 35 yaşındaki Mehmet ve 17 yaşındaki Şükrü Ayvan, birlikte çalıştıkları demirci dükkanında, soğuk hava nedeniyle üşüyünce teneke kutu içerisinde ateş yakarak ısınmaya karar verdi. Bunun üzerine iki işçi, buldukları tahtaları teneke kutu içerisine koyarak yakmak istedi. Ancak, birkaç defa denemelerine rağmen tahtaları yakmakta başarılı olamayan Mehmet ve Şükrü Ayvan, tahtaları üzerine tiner dökerek tutuşturmak istedi.

Tenekeye dökülen tiner bir anda parladı ve 2 kuzen alevler arasında kaldı.

Yüzlerinde ve göğüs bölgelerinde yanıklar oluşan Mehmet ve Şükrü Ayvan, olayı gören komşu esnaf tarafından otomobille Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste yapılan ilk müdahalelerinin ardından üçüncü derece yanık teşhisi konulan 2 işçi, daha sonra ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
sanliurfatimes.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.