banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

Atatürk, Şanlıurfa'da konser ve dansla anıldı VİDEO

Türkiye Sumhuriyetinin kurucusu ve İlk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'n ölümünün 74. yılın dönümünde Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da törenlerle kurlanmaya başlandı.

Kutlama törenlerinin sürdüğü esnada elektriklerin kesilmesiyle kısa sürede program durdu. Jeneratörün devreye girmesi ile program kaldığı yerden devam etti.

Karaköprü'de bulunan Güzel Sanatlar Spor Lisesi 09:4'te başlayan törene Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Tugay Konumtanı İhsan Başbozkurt, Harran Üniversitesi rektörü Prof. İ. Halil Mutlu, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bekir Kan ve Mehmet Canpolat, CHP İl Başkanı Ferhat Karataş, Kurum müdürleri ve askeri erkan katıldı.


Burada Atatürk'ün hayatına ve sanat yönüne dair bir konuşma yapan okul müdürü Güzel Sanatlar Spor Lisesi Müdürü Zeki Şamil, Atatürk'e olan hayranlığını ifade etti.

Atatürk temsili bir öğrenci sahneye çıkarak vasl dansı ve ardından sarı zeybek oynadı.

Daha sonra Atatürk'e dair slayt gösterileri, konuşmalar ve konserle sona erdi.

Ömer Aslan / www.balikligol.com

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.