banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Atatürk Barajında orman yangını korkuttu
Atatürk Barajı ormanında 2 yıl önce gece çıkan ve korkutan yangının ardından yine korkutan yangın çıktı. Rüzgârın etkisi ile büyüyen yangına çevreden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

 

Atatürk barajı çevresindeki ormanlık alandaki yangın öğlen saatlerinde başladı.  Çevrede bulunan görgü tanıklarının ifadelerine göre yangının çıkış nedeni orman alanın yanında bulunan anızların yakılması başladı

 

Kısa sürede rüzgârın etkisi büyüyen yangına kendi imkânları ile müdahale etmek isteyen vatandaşlar, çabaları sonuç vermeyince itfaiye haber verdiler.

 

Şanlıurfa merkezdeki itfaiye ekiplerinin yanı sıra, Bozova, Yaylak itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. 2 yıl aradan Atatürk Barajı ormanlık alanında çıkan yangın çevredekileri korkuttu

 

 

İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürürken, jandarma ve yaklaşık çevre sakini itfaiyeye yardımcı oldu.

 

Yangın, itfaiye, jandarma ekipleri ve vatandaşların çalışmaları sonucu söndürüldü.

 

Atatürk barajı ormanlık alanında çıkan yangınla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak:Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.