banner2
Öne Çıkanlar Akçakale Urfa Fevzi Demirkol ilçe ProfDrNihat Bengisu

ASO Üyeleri Akçakale’de

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı için dün Şanlıurfa’ya gelen Ankara Sanayi Odası Başkanı ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçakale ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlk olarak Akçakale Gümrük Kapısı'na geçerek burada incelemelerde bulunan Vali Güvenç ve beraberindekileri İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan karşıladı.

Daha sonra ilçe merkezindeki bir çay bahçesine geçen heyet burada bir süre sohbet ederken buraya gelen Suriyeli Ahmet El Mustafa Vali Güvenç ile sohbet etti. Suriye'nin Tel Abyad kentinden bir barış yemeği için ilçeye geldiğini anlatan Ahmet El Mustafa, Vali Güvenç aracılığıyla Türk halkına ve desteğini sürdüren hükümet yetkililerine teşekkür etti.

Türkiye'nin yaptığı yardımları unutmayacaklarını vurgulayan Ahmet El Mustafa, Irak Savaşında kendilerinin Irak halkına kucak açtıkları şimdi de Türk Halkının kendilerini misafir ettiğini söyledi. Ahmet El Mustafa, “Türkler bize kucak açtı, Türk halkına ve devletine müteşekkiriz. Özellikle ilçe kaymakamımız ve belediye başkanımıza yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu iyiliği unutmayacağız” dedi.

Vali Celalettin Güvenç ise Türkiye'nin her zaman dünyada yardıma muhtaç insanlara el uzattığını ifade ederek, ''Biz kardeşiz'' dedi.

Ahmet El Mustafa, ziyaretinin ardından Vali Güvenç'e yanında bulundurduğu bir tespihi hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.