banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Arkan, seçim çalışmalarına Zahireciler Borsasında devam etti

 Arkan seçim çalışmaları kapsamında Hilvan ilçesini de ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Arkan zahireciler Borsasında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın genelinin AK Partiye gösterdiği ilgiden memnunluk duyduğunu belirten AK aday Arkan, “Şanlıurfa’mızın güzide bir iş merkezlerinden olan Zahireciler Borsası Şanlıurfa’nın bütün İl, ilçe ve köylerine hitap eden bir ticaret merkezimiz ve borsamız aynı anda bende buranın bir esnafı olarak esnafımızı ziyaret ettim. Esnafımızın AK Partiye, İstikrara ve güvene ihtiyaçlarının olduğunu ifade ettiler. Bununda AK Partiyle olacağını düşünüyorlar. Bize bu düşüncelerini ilettiklerini için çok teşekkür ederim. Desteklerinin AK Partiye sonsuz olacağını ifade ettiler. İnşallah 1 Kasım da tekrar AK Partiyle yola devam edeceğiz, AK Parti tek başına iktidar olacak. Şanlıurfa’mıza, bölgemize. Türkiye’mize, İslam âlemine huzur, barış ve güven gelir. Önemli olan da esnafımızın istikrara kavuşması, ülkemizin istikrar ortamında yoluna devam etmesi hedef 2023 diyoruz. Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın desteği ile bunu başaracağız” dedi.

Mehmet Arkan Zahireciler Borsasında seçim çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ile birlikte Hilvan ilçesini ziyaret etti.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı ziyaret eden AK aday Arkan, daha sonra Av.Nihat Çiftçi ve Partililer ile birlikte Hilvan merkezde yapımı devam eden Taziye Evlerini inceledi.
Aday Arkan son olarak Hilvan Ziraat Odasını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.