banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Ankarayı karıştıran seks kaseti

 

Eski Ak Parti Ankara İl Başkanı Dr. Tunay Demirtaş, bir siyasi liderin bir kadınla porno görüntülerinin olduğu kasetin yakında ortaya çıkabileceğini iddia etti.

Güneş gazetesinin haberine göre, Deniz Baykalın CHP genel başkanlığını bırakmasına neden olan kaset skandalının ardından bir lidere ait yeni bir kaset daha var. Baykaldan daha çok ses getireceği öne sürülen kasetle ilgili konuşan Demirtaş, skandal görüntülerin Eylül 2008de çekildiğini belirtti.

Demirtaş, bu bilgiye nasıl ulaştığı sorusuna da şu yanıtı verdi: “Bu kişiler benimle temas etmek istediler, reddettim. Yakın çevreme kasetin çekildiği tarihi vermişler. Kaseti izleyerek detayları bana aktaran tanıdıklarım oldu. Lüks bir mekanda, siyasi liderin bornozlu hali ile başlayıp, nahoş görüntülerle devam ediyormuş.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.