Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_vln676est113a6f42a907bo591, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Ankara'da şiddetli patlama oldu: Ölü ve yaralılar var. olay yerinden ilk görüntüler haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Ankara'da şiddetli patlama oldu: Ölü ve yaralılar var. olay yerinden ilk görüntüler



Kızılay'da yaşanan patlamada ölü ve çok sayıda yaralının olduğu bildirildi. Patlamanın canlı bombadan kaynaklandığı iddia edildi.

Yaşanan patlama esnasında yoldan geçen araçların da hasar gördüğü belirtilirken, patlama yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kimi görgü tanıkları saat 18.45 sıralarında yaşanan patlamanın yol kenarındaki bir arabanın infilak etmesiyle gerçekleştiğini dile getirdi.

Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak görgü tanıklarının ifadesine göre, patlamaya bomba yüklü araçla gerçekleştirilen bir saldırının neden olduğu belirtiliyor.

GEÇİCİ YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi. Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.



Ayrıntılar geliyor…  (İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Warning: Unknown: open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_vln676est113a6f42a907bo591, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/lsphp/session/lsphp70) in Unknown on line 0