Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_vii7f7vsuds7jtu72vi1ub4bg6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Ankara’da Şanlıurfa Platformu Kuruldu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Ankara’da Şanlıurfa Platformu Kuruldu

Ankara'da gönüllük esasına dayalı olarak kurulun Şanlıurfa Platformu’nun Başkanlığına platformun yönetim kurulu tarafından Habip Çadırcı seçildi.

Şanlıurfa Platformu'nda Ankara'da ikamet eden Şanlıurfa'lı iş, siyaset, hukuk, bürokrat ve medya dünyasından seçkin simalar yer alıyor.

Şanlıurfa Platformu tarafından platform başkanlığına getirilen Habip Çadırcı oluşturulan platformun amacı ve gelecekteki çalışmaları ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Çadırcı, açıklamasında:

“Gönülülük esasına dayalı olarak oluşturduğumuz platformumuzun esas amaçları, Ankara’daki Şanlıurfa’ lıların tanışmalarını, görüşmelerini; acı ve tatlı günlerinde, üzüntü ve sevinçlerini paylaşmak, dostluk ve hemşehrilik bilincini kuvvetlendirerek Şanlıurfa'nın sorunlarının çözümünde aktif rol almayı hedefliyoruz.

Bu vesile ile de Şanlıurfa'lı hemşerilerimizin, doğup büyüdükleri, ailelerinin yaşamakta olduğu, dönüp yaşamayı arzu ettikleri Şanlıurfa’nın parlak günlere ulaşabilmesi için iktisadi, ticari, sanayi, sosyal ve çevre konuları ile ilgili sorunlarının tespiti noktasında özveri ile çalışmalar yapmak istiyoruz.

Şanlıurfa'nın tepit edilen kısa, orta ve uzun vadeli sorunlarının çözümlenmesi için gerekli stratejiler ile çözüm yolları aranması, yeni projelerle ilgili fikir alış verişinde bulunulması ve bu tespitleri mahalli yöneticiler ile yetkili çevrelere duyurabilmesi amacıyla belirli zamanlarda platform üyeleri ile toplanmalarını sağlamaktır.” dedi.

Habip Çadırcı ayrıca platformun tüzel kişiliği hakkında da “Söz konusu Şanlıurfa Platformu'nun, tüzel kişiliği mevcut olmayıp tamamen hemşerilerin gönüllülük esasına dayalı olarak bir araya gelmesinden oluşan bir topluluktur. Şanlıurfa Platformu Kurucular Kurulu, bürokratından iş adamına, avukatından gazetecisine kadar çeşitli kesimlerden oluşmaktadır. Platformun kapısı gönülülük esasına dayalı olarak, her türlü kişisel çıkarlardan uzak Şanlıurfa sevadlısı, yüreği Şanlıurfa için atan tüm vatandaşlarımıza açıktır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.