banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Altyapı Sorunu Tek Çalışmayla Çözülüyor


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haşimiye bölgesi ve Akarbaşı Caddesi’nde yürütmüş olduğu alt ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ŞUSKİ, Aksa Doğalgaz, Fen İşleri, Ulaşım Dairesi, Türk Telekom ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı  ile koordineli çalışan büyükşehir belediyesi ekipleri, söz konusu caddenin bir şeridinde ki çalışmalarını bitirirken diğer bölümündeki çalışmalarına başladı.

Büyükşehir ekipler yürütülen çalışmalar kapsamında caddenin kenar kısmına kanal açtı, ardından Aksa Doğalgaz ekipleri doğalgaz borularını döşemeye başladı. Çevrede meydana gelebilecek olası bir yangın ve doğal afete müdahale için de ekipler, caddenin muhtelif yerlerine  “yangın söndürme ünitesi” yerleştirdi.

Bu arada çalışmaların devam ettiği Akarbaşı Caddesi’nde vatandaş ve esnafın mağdur olmaması için trafik akışı tek şeritten kontrolü bir şekilde veriliyor.

Büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç’in girişimiyle Sarayönü Caddesi, Haşimiye bölgesi, Akarbaşı Caddesi’nin yanı sıra Ahmat Yesevi ve Devteşti Mahalleleri de doğalgaz ile buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.