banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Altun; Komploya cevap verdi

Geçtiğimiz günlerde vergi kaydını sildiği için hakkında yapılan bir şikayet üzerine Bakanlıkça görevden alınan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

 

Bakkallar ve Bayiler Odası başkanlığında Başkan Ramazan Kızılelma, Yönetim Kurulu Üyeleri, ve çok sayıda Bakkal esnafı ile Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Faruk Akbaş, Şanlıurfa kantinciler dernek başkanı hazır bulundu.

 

İlk önce Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Ramazan Kızılelma; “Başkanımız Mehmet Altun’a bir ayak oyunu yapıldı. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Mehmet Altun’la beraber çalışacağız. Başkan olarak birlik ve beraberlik içerisinde daha da kenetlenerek çalışacağız. Emeklerinden dolayı başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Basın açıklamasına basın mensuplarının yanı sıra Güneydoğu TV canlı verdi.

 

Büyük bir komplo ile başkanlığa veda eden Mehmet Altun’a esnaf basın açıklamasında yanında bulunarak; “Başkanımıza sonuna kadar destek veriyoruz. Mağdur edildi. Mağduriyeti mahkemeden dönecektir” dediler.

 

Mehmet Altun açıklamasında bir ihanete kurban gittiğini güvendiği ve sırrını verdiği biri tarafından ihanete uğrayarak şikayet edildiğini belirterek şöyle konuştu; “Son günlerde hakkımızda çıkan spekülasyonlara son vermek için böyle bir açıklamaya ihtiyaç duyduk. Yaklaşık 11 yıldan beri temsilciliğini ve başkanlığını yaptığım Bakkallar ve Bayiler Odası başkanlığı görevimi bu gün itibari ile elimde olmadan, istemeyerek ve zoraki olarak bırakmak zorunda kaldım. Şöyle ki geçtiğimiz 2010 yılının şubat ayında Bağkur’daki hizmet sürem olan 25 yılımı doldurdum, primlerimi yatırarak tamamladım. Ancak yaş haddinden, yaşımdan (48 Yaş) dolayı 20 ay daha emekli olmadan beklemek ve basamağım yüksek olduğu için her ay 415 TL Bağ-kur primi yatırmak zorundaydım. 20 ayda toplam 8-9 milyar olacak olan bu parayı ödeyecek durumda olmadığım için Maliyeden terk vermek zorunda kaldım. Üyelerimden ricam siz kendinizi yerime koyun kaçınız Bağ-kur priminizi ödeyebiliyorsunuz diye bir kıyaslama rica ediyorum? Üstelikte 25 yıl dolduktan sonra..

 

 

Demokratik çerçevede benimle yarışamayan birisi ayak oyunlarına girişebiliyor. Meğerse  "Su uyur Düşman uyumaz misali" ismi bilinen birisi Sanayi Bakanlığına beni şikayet etmiş "Bu adamın vergi kaydı yok başkanlık yapamaz" diye ispiyon etmiş. Bakanlık da bana 5362 sayılı yasanın 8. maddesine göre görevden alınmam için yazı gönderdi. Biz de şu anda gereğini yaptık. Yönetim kurulu yerime Ramazan Kızılelma’yı başkan seçti. Kendisine görevinde yürekten başarılar diliyorum. Mehmet Altun’u Mehmet Altun yapan, Her zaman yanımda destekçilerim olan üyelerime, yönetim kurulu üyelerime ve esnaflarıma her zaman sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çok şükür ki yüz kızartıcı bir suçum yok. Görevini alnının açıklığı ile tamamlamak da benim için onurdur. Bundan sonra da Odamızda Başkan danışmanı olarak her zamankinden daha çok gayretle hizmetlerime devam edeceğim. Size, dualarınıza ve desteğinize asıl şimdi ihtiyacım var. İnsan insana zor günlerde lazım, iyi günde herkes dost” dedi.

 

www.balikligol.com

 

İŞTE VİDEO

 


bakkallar Odası Başkanı basın açıklaması balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.