banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Altun; Bin Bakkala TOKİ ev yapıyor


Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Üyelerimizin en önemli sorunlarından bir tanesi konut sorunudur. Memleketimizde konut fiyatları çok yüksek, buna karşılık üyelerimizin maddi durumları da iyi değil. Bu sebeple öncelikle TOKİ olmak üzer ayrıca başka özel müteahhit firmalarla da olmak üzere görüşmelerimiz başlamıştır. Üyelerimizin konut sorununu çözmek amacıyla Maşuk, Germüş ve Akabe mevkilerinde olmak üzere toplam 500 tane sosyal konut yaptırmak istiyoruz. Fiyatı ucuz, peşinatı ve taksitleri düşük miktarda ve uzun yıllar vadeli olmak üzere görüşmelerimiz devam etmekte olduğunu belirtti.
Konutlarda öncelikleri evsiz olan bakkal esnafına vereceklerini belirten Mehmet Altun; “Önceliği evi olmayan esnaflarımıza vereceğiz. Konutlar çok güzel, doğalgazlı, yeşil alanı ve park alanı bol olacak, bu konu hakkında ilk önce Sayın Bakanımız Faruk Çelik ile görüştük sağ olsun her türlü desteği vereceğini belirtti, daha sonra sayın Valimizin destekleri ile Çevre ve Şehircilik bakanı ile de görüştük. Çalışmalarımı devam etmektedir. Konu şekillendikçe kamuoyuna bilgi vereceğiz” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.