banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Albay Çiçekten hakimlere ilginç öneri

İrticayla Mücadele Eylem Planı davası 48 gün aranın ardından yeniden görülmeye başlandı. Kas zedelenmesi nedeniyle ayağı alçıda olan ve duruşmaya koltuk değnekleriyle gelen Albay Dursun Çiçek, hakim ve savcılar için ilginç bir öneride bulundu: Hkim ve savcıları mesleğe başlangıçta 15€"20 gün, bir ay tutukevine atsınlar

İrticayla Mücadele Eylem Planı diye adlandırılan belgeye ilişkin görülen davanın 13. duruşması görülmeye başlandı. İddianamenin yakalamalı sanığı olan ve halen yurtdışında bulunan Bedrettin Dalanın dışındaki 6 sanık İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde tarafından yargılanıyor.

Silivri Cezaevindeki duruşma salonunda görülen davanın bugünkü duruşmasına, İrtica İle Mücadele Eylem Planı diye adlandırılan belgede ıslak imzası olduğu iddia edilen Kurmay Albay Dursun Çiçek ile diğer tutuklu sanıklar Avukat Serdar Öztürk, Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Deniz Yıldırım getirildi. Tutuksuz sanık Ulusal Kanal İstihbarat Şefi Ufuk Akkaya da duruşmada hazır bulundu.

Silivri Cezaevindeki duruşma salonunda görülen davanın bugünkü duruşmasına, belgede ıslak imzası olduğu iddia edilen Kurmay Albay Dursun Çiçek talepler bölümünde söz aldı.

BU YAŞTAN SONRA TSKYA DİL UZATAN İTİRAFÇI MI OLACAĞIZ

İftira ve yargısız infazlar devam ediyor diyen Çiçek sözlerine şöyle devam etti:

Ülkesi ve milletine olmadık şeyler anlatan itirafçı mı olacağız? Ekmek yediği kuruma, Türk Silahlı Kuvvetlerine dil uzatan itirafçı mı olacağız bu yaştan sonra€¦

ÇİÇEKTEN HAKİM VE SAVCILARA İLGİNÇ ÖNERİ

Ayrıca Albay Çiçek, hkim ve savcılar için ilginç bir öneride bulundu. Çiçek, Bizim askerlik mesleğinde sahada eğitim vardır. Hkim ve savcıları mesleğe başlangıçta 15€"20 gün, bir ay tutukevine atsınlar. Peynir ekmek gibi tutuklama kararı vermek ne demek öğrensinler dedi.

BELGEDEKİ PARMAK İZLERİ AMERİKADAKİ BİLGİ BANKASINDAN SORULSUN

İrticaya Mücadele Eylem Planı diye adlandırılan belgede bulunan 9 adet parmak izinin kim veya kimlere ait olduğunun Amerikadaki bilgi bankası ve Emniyet kuruluşlarından sorulmasını isteyen Çiçek, Unuttuğunuz vicdanlarınızı harekete geçirmenizi ve müvekkilimin tahliyesine karar vermenizi talep ediyorum diyerek sözlerini bitirdi.

EMEKLİ ORGENERAL HASAN IĞSIZ DİNLENSİN TALEBİ

Adli Tıp Kurumu, Emniyet Expertiz ve Jandarma Kriminal Dairelerinin imza incelemesiyle ilgili raporlarında imzası olan bilirkişilerin duruşmada hazır edilmesini talep eden Avukat Çiçek, aralarında Emekli Orgeneral Hasan Iğsızın da bulunduğu bazı tanıkların dinlenmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.