banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Akyürek'ten Kutlu Doğum Mesajı

Akyürek mesajında şunları söyledi: “Çok değerli Hemşerilerim, Kutlu Doğum Haftamız mübarek olsun. Bugün alemlerin efendisinin doğumunun coşkusunu; kalplerimizde huzur, sevgi ve bütün insanlık için güzel duygularla idrak ediyoruz. Dünyamızı O’nun rahmet iklimi ile dolduruyoruz. Bu mübarek gecede acıların ve kötülüklerin yerini erdemin ve iyiliklerin alması için dua ediyoruz. Ümidimizi yitirmeden iyilik yapmaya, insanlığın mutluluğunun hizmetinde olmaya devam edeceğiz. En yakın çevremizden, hiç tanımadığımız insanlara kadar herkes için iyi dileklerde bulunmak ve çalışmak  Hz. Peygamberimizin bize mirasıdır. O’nun güzelliklerin hepsini üzerinde toplayan hayatı bugün de insanlığın kılavuzudur. İslam akıl dinidir.


Aklını kullanmayan Müslüman değildir, hatta insan bile değildir. Öfkeyle, şiddetle, nefretle, terörle hiçbir sorun çözülemez. Bin yıldır dillerin ve dinlerin birlikte, barış içinde yaşadığı Şanlıurfamızda bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde yaşamak için ne eksiğimiz varsa gelin hep birlikte tamamlayalım. Aydınlık yarınlarımızı elele kuralım. Sonu olmayan maceralarda enerjimizi ve zamanımızı boşuna kaybetmeyelim, terörü ve tehdidi hayatımızdan ve lügatimizden çıkaralım. Her doğum günü yeni bir hayatın başlangıcıdır. O hayatı güzelleştirmek,  ona anlam katmak bizim sorumluluğumuzdadır.  Kutlu Doğum Haftası düşünmek ve hatalarımızdan arınmak için en güzel fırsattır. Kutlu doğum Haftası’nın hepinize hayırlar getirmesini temenni ederim.  Hep beraber idrak edeceğimiz Kutlu Doğum haftasında bütün insanların barışa, hoşgörüye ve güzel ahlaka erişmek için çaba göstermesini niyaz ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.