banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Akşemsettin'de Yolu Olmayan Okuldan Bahsetmedi-video
Fakıbaba, Sokaklarımız kilitli parke taşı ile döşendi, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj şebeke işi tamamlandığını söyledi ama 3 yıldır eğitim veren müslüm gülel ilk öğretim okulunun yolunun yokluğundan hiç bahsetmedi.


Belediye Başkan Yardımcısı M.Emin İzol, belediye birim amirleri ve Mahalle Muhtarı Mehmet Karatoprak ile birlikte mahalleyi gezen Fakıbaba, burada mahalle sakinlerini dinledi.

Akşemsettin’de belediye tarafından yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Başkan Fakıbaba’ya hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, kent merkezinde yer alan 68 mahallede alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, birçok mahallenin yapılan bu çalışmalar sayesinde yaşanabilir duruma geldiğini ifade etti.

Fakıbaba, “Akşemsettin Mahallesi’ni eskiden çok iyi bilen biriyim. Burada insanlar yaşamakta güçlük çekiyorlardı. Sokakların hali gerçekten içler acısı bir durumdaydı. Ancak göreve gelir gelmez kentin tüm mahallelerinde olduğu gibi Akşemsettin Mahallesi’nde de alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık verdik. Sokaklarımız kilitli parke taşı ile döşendi, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj şebeke işi tamamlandı. Sonuç olarak ortaya yaşanabilir, modern bir kent çıktı. Ben bu çalışmalarda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com



Fakıbaba aksemsettin Mahallesi gezisi ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.