banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Akdoğan Mahallesi’ndeki kültür salonu tamamlandı

 

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz ve Abdulkadir Bağış ile birlikte Akdoğan kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada Mahalle Muhtarı Mehmet Demirtaş ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi’nin yaptığı çok amaçlı kültür salonunu inceledi. Kültür salonu içerisindeki odaları gezen Başkan Demirkol, kültür evinin mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

BAŞKAN DEMİRKOL: BÖLGE HALKINA HAYIRLI OLSUN
Başkan Demirkol, 300 nüfusun üzerindeki kırsal mahallelerde çok amaçlı kültür salonlarının yapıldığının altını çizerek, şunları kaydetti:
“Akdoğan Mahalle’mizde çok amaçlı kültür salonu veya başka bir deyişle taziye evi için yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Bu tesisimizde sevinçli günlerin yaşanmasını, gençlerimizin eğitim görmesini arzu etmekteyiz. İnşallah taziye olmaz. Bu tesisi Haliliye Belediyesi olarak yapmış bulunuyoruz. Muhtarımız Sayın Mehmet Demirtaş Bey’de benim daha önceden dostumdur. Akdoğan halkına hayırlı olsun. Sevinçli güçlerinde inşallah kullansınlar. 300 nüfusun üzerinde olan bütün kırsal mahallelerimizde de bu şekildeki çalışmalarımız devam ediyor. Kısa sürede 300 nüfusun üzerinde olan kırsal mahallelerimizde taziye evi olmayan, çok amaçlı kültür salonu olmayan hiçbir kırsal mahallemiz kalmayacak. Bölge halkına hayırlı olsun.”

BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Mahalle Muhtarı Mehmet Demirtaş ise hizmetlerinden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür ederek, “Biz başkanımıza minnettarız. Her türlü yardımı bize sağlamıştır. Kendisinden müteşekkiriz. Allah razı olsun kendisinden. Onların sayesinde böyle bir yapıya sahip olduk. Onların katkıları, müdürlerin, işçilerin katkılarıyla bu yapıyı bize hediye ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Akdoğan Camii İmamı İbrahim Hanek’de, Başkan Demirkol’a teşekkür ettiği konuşmasında, “Büyük bir taziye evimiz oldu ve Kur’an kursu bölümü de var. Köylü kendi imkanını kullandı fakat imkanının tükendiği yerde sayın başkanımız gelip hizmetler yaptı. Allah onun bu hizmetlerini kabul etsin. Hem dünyada hem de ahirette bu hizmetlerinin karşılığını görür inşallah” dedi.

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından beraberindekiler ile birlikte mahalleden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.