banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Akçakale'de köylülerin Elektrik kesintisi isyanı

Şanlıurfa Akçakale İlçesinde elektrikleri sık sık kesilen köylüler Tedaş binasını bastılar. Elektrik dağıtım şirketien ait araçlara zarar verdiler.

Tedaş kendilerini çileden çıkardığını söyleyen köylüler önüne gelenlen her şeye zarar vermeye çalıştılar. yol kapatan köylüler ayrıca yola yığdıkları araç lastiklerini yakarak yolu bir süre trafiğe kapattılar. 

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Mavitaş Mahallesinde (Zırrek) yaşayan halk, mahallelerine elektrik verilmediğini ileri sürerek yol kapatıp, lastik yaktı.

Edinilen bilgilere göre, Akçakale’ye bağlı Mavitaş Mahallesinde 2 gündür elektrik verilmiyor. Köy sakinleri, yetkilileri defalarca aradıklarını ama var olduğu söylenen arızanın giderilmediğini ileri sürdü.

Çevre köylerde böyle bir sıkıntının olmadığı öğrenen köy halkı, duruma tepki göstererek yol kapatıp lastik yaktı.

Olay yerine gelen Jandarma, halkı sakinleştirmeye çalıştı. Köylüler daha sonra eylemi sona erdirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.