banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Akçakale Esnaf odası 'Kartal' dedi

236 esnafın oy kullandığı esnaf ve sanatkârlar odası seçimlerinde ismini listede görmeyen bazı esnaflar oy kullanamadan gitti. Daha önceleri odada ismi olup,2006 yılında sicil müdürlüğünde kayıt yaptıranlar oylarını kullandılar.                                                                                                

 Akçakale'de Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık seçimine mevcut başkan Mustafa Karataş ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası ikinci başkanı Mehmet Kartal aday oldu. Seçime odaya kayıtlı  346 esnaftan 236 esnaf katılım gösterdi. Kullanılan 236 oyun 118 oyunu Mehmet Kartal 110 oyunu ise mevcut başkan Mustafa Karataş aldı. Oylardan 5'i mükerrer 3 ise geçersiz sayıldı. Başkan seçildikten sonra kısa bir konuşma yapan Mehmet Kartal ,

Rakibi olan Mustafa Karataş ile el ele verip birlik beraberlik konuşması yaptı ve odada beni başkan olarak görmek isteyen Akçakale esnafını da kutladı ve kendilerine teşekkür etti.

Coşkun Atan / Akçakale

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.