banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Akabe İnişinde Çöken yol Tehlikesi

Şanlıurfa Akabe İnişinde Tünele girmeyen araçları kullandığı tali yolda Balıklıgöl Devlet Hastanesi Kavşağına Girmeden yolda meydana gelen çöküntü kazalara davetiye çıkarıyor.

Karayolları 9. Bölge Şanlıurfa 91. Şube Şefliğine bağlı yolda yaklaşık yarım metre bir çöküntü meydana geldi.

Çöküntü sonrası yolda herhangi bir çatlak olmayışı tahlikenin boyutlarını büyüttüğünü Söyleyen İlçe minübüs  Şoföri Mehmet K. ;bu çöküntü adeta bubi tuzağı gibidir. çünkü çöken yerde uzaktan bakıldığında çatlakların olmayışı nedenyle çöküntü görünmüyor. kavşakta ışık nedeniyle yavaşlama olmasaydı şimdiye kadar çok kaza meydana gelirdi. ışıklara girildiği yavaşlayan sürücüler takla atmaktan kurtuluyorlar" dedi.

konuştuğumuz diğer sürücüler ise; "bu yolda herhangi bir can veya mal kaybı olmadan Karayolları önlem alsın. Karayollarının önlem alması için illaki bir kaza olmasını beklemesin" dediler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.