banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

AK Parti, tebrikleri kabul etti

 İl Başkanlık binasında düzenlenen törene Ak Parti İl Teşkilatı ve Milletvekilleri Katıldı. Programda 1. Sıradan seçilen Nurettin Nebati ve 2. Sıradan seçilen  Kasım Gürpınar’ın olmadığı dikkatlerden kaçmadı.Programda gazetecilere kısa bir açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Partinin eskisinden daha güçlü bir şekilde geleceğini söyledi.

   Beyazgül, “ Herkesin bildiği gibi bir seçim geçirdik. Ak Parti iktidarı kaybetti. Yine önümüzde ki günlerde görünen o ki Ak Parti çok güçlü bir şekilde iktidara gelecektir. Halkın nabzından bunu iyi anlıyorum. Çünkü defalarca bu koalisyonu denemiş insanlar ve büyüklerimiz bunu şimdiden demeye başladı. Türkiye eski günlere geri gidiyor diye düşünmeye başladı. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte AK Parti anayasayı değiştirebilecek büyük çoğunluğa sahip olacak. Bu seçimde bize oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

İl Binasına gelen Partililer,daha sonra Milletvekilleriyle tek tek tokalaştı. Milletvekilleri arasında Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ise yoğun bir ilgi vardı.

Şanlıurfaolay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.