banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Ulutaş'tan CHP açıklaması
Yusuf Ulutaş, yazarımız Müslüm Aktürk’e yaptığı açıklamada, demokrasilerde muhalefete önemle ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Çünkü muhalefetteki enerji, gayret, çaba bir şekilde iktidara da yansır. Ancak bugünkü muhalefetin maalesef başarısız olduğunu görüyoruz” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun beklentileri boşa çıkardığını savunan Ulutaş, şöyle devam etti: “CHP hala 1950’lerin zihniyetiyle yönetiliyor. Böyle durumda çok kapasiteli bir genel başkan olsa bile başarıyı yakalama şansı çok zor. Bu nedenle CHP’nin öncelikle artık çağdaş düşünmesi ve günün koşullarına göre siyaset yapması gerekir. Ne yazık ki böyle bir tablo ortada görünmüyor.”


Muhalefetteki diğer partilerin de halk tarafından benimsenmediğini vurgulayan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu’nun yeni üyesi ve Fatih İlçe Koordinatörü Yusuf Ulutaş, partilerinin Türkiye için bir şans olduğunu kaydetti. Liderlerin her alanda, her branşta önemli olduğunu ancak bu önemin siyet arenasında kendini daha fazla hissettirdiğini hatırlatan Yusuf Ulutaş, şunları söyledi: “Türkiye’nin son 10 yılda yaptığı atakta hiç şüphesiz Başbakanımız Sayın Erdoğan’ın payı çok büyük. Böyle bir lider her devlete, millete kısmet olmaz. Zaten halk da bunun farkında ve onu 10 yıldan beri bağrına bastı ve her seçimde lider olarak görmek istedi. Biz de bu hizmet kervanında üstümüze düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret edeceğiz. Liderimize, partimize, milletimize, devletimize layık olmaya çalışacağız.”
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.