banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

AK Parti Halfeti’de miting düzenledi-VİDEO



AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Halfeti Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’ın düzenlediği İlçe mitinginde binlerce kişiye hitap ettiler.
Coşkulu kalabalığın destek tezahüratları eşliğinde AK Partinin seçim müziğine tempo tutarak eşlik eden Celalettin Güvenç, yaşlı bir kadınla sahnede AK Parti bayraklarıyla halay çekti.
Güzel görüntülerin ardından meydanda toplanan kalabalığa seslenen Celalettin Güvenç, Türkiye’nin çeşitli şehirlerindeki milyonlarca insanın meydanlarda toplanması Türkiye’de oynanan oyunların farkında olduğunu göstergesi olduğunu ifade ederek, “Hizmet edene sahip çıkıyor. Şüphe yok ki 30 Martta hizmet edene bu millet devam diyecek. 30 Martta kem gözlere, kalbi düşmanlıkla dolu olanlara hayır diyecek. Bu millete sevdalı olan Başbakanına ve onun kadrolarına devam diyecek. Siz devam dedikten sonra ülkemiz rahatlayacak. Bizlerde Şanlıurfa’da ve Halfeti’de yeni bir belediyecilik anlayışını getireceğiz. Bu şehri topyekûn kalkındıracağız. Bakın sizlere açık söylüyorum dedim ki ben burada; ‘Ege’nin Bodrum’u varsa; Bizimde Halfeti’miz var” dedi.
Toplumlar Şüphesiz Liderlerle Büyür
“Şanlıurfa’yı büyüttük” diyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ise, “Sanmayın ki biz bunu sadece bir parti olarak büyüttük. Biz bunu Halfeti’yle büyüttük, burada olan ve olmayan ama bu davaya gönül veren bütün kardeşlerimizle büyüttük. Toplumlar şüphesiz liderlerle büyür ve elbette biz Halfeti’yle büyürken ve önümüzde yürüyen dünyanın bütün mazlumlarının, gönlüyle ve dimdik duruşuyla asla eğilmeyeceğini ve bu milletin de eğilmeyeceğini bütün dünyaya haykıran Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile büyüdük” dedi.
Adım Adım Hizmet İçin Dolaşıyoruz
AK Parti Halfeti Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ise, “Muhalefet içi boş ideolojik sözler söyler. Biz ona hiç bakmıyoruz. Biz halkımızın hizmetkârı olmak için bu yola çıktık. Sizlerle beraberiz. Bütün köylerimizi ve mahallelerimizi adım adım hizmet için dolaşıyoruz” dedi.
Öte yandan Halfeti Mitinginde AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı
Celalettin Güvenç’e ve Halfeti Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’a sahne arkasında destek veren Bakan Çelik, halkın coşkusundan ve katılımından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.