banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa'da VİDEO


Bakan Davutoğlu'nun GAP Havaalanında Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç,  Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, bazı bürokratlar karşıladılar.


Havaalanından Şanlıurfa'da bir restauranta geçerek beraberinde gelen kurmayları ve Suriye'ye komşu Ülkelerin toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen bakan ve yetkililerle akşam yemeğinde buluştu



Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'ndan önce ise Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres ile Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, "2. Suriye'ye Komşu Ülkeler Bakanları Toplantısı"na katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelmişlerdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.