banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Ağrı'da cami açılışı yapıldı

Fatih Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Abdulkadir Geylani Cami'sinin açılışı Vali Musa Işın’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurum amirleriyle Fatih Mahallesine gelen Vali Işın, okunan duaların ardından açılışı gerçekleştirdi. Vali Işın, burada yaptığı konuşmada, camiyi yaptıran Hacı İsmet Bey'e şifa dileklerinde bulundu.

Böyle hayır ve hasaneti yapanların sayısının çoğalması temennisinde bulunan Vali Işın, "Ağrılılar çok dindar insanlardır. Peygamber sevgisi, Allah sevgisi ile dolu insanlardır.  Size hizmet etmekten dolayı da çok mutluyum." dedi.

Vali Işın, şöyle konuştu: "Allah bana, size güzel bir ortamda ve güzel bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Allah huzurumuzu bozmasın. Huzur içerisinde ibadetimizi yapmayı nasip etsin inşallah. Cami yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim."

İl Müftü Vekili Şevket Dilmaç’ın okuduğu duadan sonra kurdeleyi kesen Vali Işın, beraberindekilerle Cuma Namazını yeni açılan camide kıldı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.