banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Ağrı da 2 kişi tutuklandı

Ağrı’nın  Eleşkirt ilçesinde 19 Haziran Cuma günü A.K isimli bir şahsa ait iş makinesinin yakılmaya çalışılması ile bir iş yerinin duvarına PKK lehine sloganları içeren yazıları yazdıkları gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan bir kişi ile hakkında daha önce arama kararı bulunduğu belirtilen ve kendiliğinden gelerek teslim olan başka bir şahıs da tutuklandı.

Konu ile ilgili olarak Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada; polisin yürüttüğü çalışmalar sonucunda yakalanan M.Ç. adlı kişinin gözaltına alındığı ve yapılan sorgulaması sonrası sevk edildiği mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, hakkında arama kararı bulunan H.Ç. isimli kişinin de polise gelerek teslim olduğu ve bu kişinin de "Silahlı Terör Örgütü Üyesi" olmaktan tutuklandığı kaydedildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.