banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Adem ve Hamit için dev çağrı
Adem ve Hamit için dev çağrı 40 gündür Suriye'de olan ve kendilerinden haber alınamayan Adem ÖZKÖSE ve Hamit COŞKUN için gazeteciler ve yazarlar düşünce ve duygularını paylaşarak çağrıda bulundular. Adem Özköse ve Hamit Coşkun için çağrıda bulunanlar arsında Ahmet Hakan Coşkun, Balçiçek İlter, Ahmet Kekeç, Bekir Berat Özipek, Hilal Kaplan, Ruşen Çakır, Markar Esayan gibi isimler yer alıyor.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da 12 Nisan 2012 günü Adem Özköse'nin dayısı ve Hamit Coşkun'un ağabeyi ile Ankara'da basın toplantısı düzenleyerek öneriler sunmuş ve Suriye'ye gazeteci kardeşlerimizi serbest bırakın çağrısı yapmıştı.Kurtulmuş'un basın toplantısından ilgili bölümün videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.