banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

90 din görevlisi Diyanet-Sen’e geçiş yaptı

Diyanet-Sen Şanlıurfa Şubesine geçiş yapan yaklaşık 90 din görevlisi Suruç’ta bir yemekte bir araya geldi. Diyanet-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Şibak, burada din görevlilerine sendika hakkında bilgiler aktardı.

 

Üyelerinin ortak, ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi amaçladıklarını belirten Şibak, “Kurucu genel başkanımız merhum M.Akif İnan’ın belirttiği gibi milletin inancına bağlı ve değerlerine önem veren sendikacılık anlayışı ile misyonu medeniyet davasına bağlı yeni nesiller yetiştirmektir amacımız, sendikamıza geçiş yapan kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayımız her geçen gün artmaktadır, sayımızın artması sorumluluğumuzun da arttığı anlamına gelmektedir. Bu davaya gönül vermiş bütün kardeşlerimizin her zaman yanında olacağımızı belirtirim.” dedi.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.