Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_soapos4l5enu27rrke86rf1bb5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
6 Bin Kişi Bir Arada İftarladı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

6 Bin Kişi Bir Arada İftarladı

Rabia Meydanı'nda düzenlenen dev iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Nurettin Nebati, Ak Parti Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

İftar öncesi konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfa'nın peygamberler şehri olduğunu ve Şanlı unvana sahip tek şehrin olduğunu söyledi.

Ramazan ayının tüm insanlığına şefkat ve merhamet getirdiğini belirten Şahin, Kadir gecesinde farklı ırkları farklı dinleri bir sofrada buluşturduğu için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür etti.

Konuşmanın ardından 6 bin kişiye et kavurma, pilav, tatlı, ayran ve ekmek ikram edildi.

İftarın ardından açıklama yapan Başkan Güvenç, Ramazan Bayramı'nın yeryüzüne huzuru ve kardeşliği getirmesi temennisinde bulunduklarını kaydetti.

Rabia Meydanı'nda 6 bin kişiye iftar verdiklerini vurgulayan Başkan Güvenç, tüm insanlığı Şanlıurfa'daki bu kardeşliği örnek alması gerektiğini vurguladı.

Tüm İslam aleminin kandilini  kutlayan Başkan Güvenç, şunları kaydetti.



"Şu meydanda 6 bin kişi iftarını yaptı. Görüldüğü üzere soframızda Türk, Kürt, Arap kardeşlerimiz yan yana oturup iftar ediyorlar. İşte bizim için önemli olan bu tablodur. Ben tekrar iftara katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi kardeşliğimiz daim etsin."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.