banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

5. Memur Sen Şanlıurfa Buluşması



Programa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Memur Sen Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Atçı, Eğitim Birsen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun ve diğer STK başkan ve üyeleri katıldı.

Programda tanıtım vetere ve konuşmalar yapıldı. Bir konuşma yapan Memur Sen Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Atçı Memur Sen’in kuruluş amacını anlattı.

Memur Sen’in bir yönüyle hakkaniyete dayalı bir medeniyet ön gören bir anlayışın temsilcisi olduğunu ifade eden Atçı, “Kendi memleketinde gördüğü huzurun ve sükûnetin ülkesinde kaim olmasını yetinmeyen bir anlayışla bu süreçte Arkanda Irak’ta, Filistin’de, Somali’de ve Suriye’de zalim yönetimlerin zulmüne maruz kalanlara hep beraber el uzattık” ifadelerini kullandı.

Mısırda uyduruk bir mahkemeyle 529 darbe karşıtı Müslüman’ın idama mahkûm edilmesini kınayan Atçı, “ Bu Müslümanların idama mahkûm edilmesi iki yüzlülük ve alçaklıktır. Tüm Memur sen ailesi olarak bu durumu kınıyoruz” dedi.

17 Aralık olaylarına da değinen Atçı, “Bugün gelinen iyi noktamızı gölgelemek, bizleri dünyadan ertelemek ve ötelemek isteyenlerin pis tezgâhı olan 17 Aralık küresel operasyonla vesayetin bürokratik dalgalarıyla karşı karşıyayız. Yolsuzluğun her boyutuna karşı olduğumuz gibi askeri, adli, bürokratik vesayetinde her türlüsüne şiddetle karşıyız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.