banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

47 Kilo Kubar Esrar elegeçirildi


Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerinde yapılan yol denetimlerinde 31 Z 1109 plakalı araç polis tarafından durduruldu. Aracın bagaj kısmında siyah poşetler içerisine konulmuş 40 kilo 250 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan Mehmet Ö. (50) ile Ali Ç. (25) yakalanarak gözaltına alındı.
Bu arada, aynı yerde yol uygulamasını sürdüren polis, 33 AYM 46 plakalı otomobili durdurdu. Otomobilin sağ ön koltuk önünde siyah poşetler içerisinde 7 kilo 350 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Otomobil içerisinde bulunan Selman G. (28) ile Onur B. (30) isimli şahıslar gözaltına alındı.
Her iki olayla ilgili olarak toplam 47 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirilirken, 4 kişi polisteki sorgulamasının ardından Siverek Cumhuriyet Savcılığına sevk edileceği bildirildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.