Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_tgid2c0306dv5gu0bl53jumbe4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
35 Kilometrelik İsale Hattı Kurtarıldı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

35 Kilometrelik İsale Hattı Kurtarıldı


Vali Güvenç, isale hattını kurtarma çalışmaları hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’ndan bilgi aldı. Yaptığı açıklamada otuz beş kilometrelik isale hattını kurtarmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Vali Güvenç, bu hattın kırk bir köye hitap ettiğini belirtti. Çalışmaların 2002 yılında başladığını aktaran Vali Güvenç, “400 metreküp su taşıyan ana isale hattını kurtarmamız önemliydi. Şimdi yapacağımız iş bu sudan istifade edecek kırk bir köyümüzün köy bağlantıları ve köy içi şebekelerimizin gözden geçirilmesidir. Ama ana isale hattının kurtarılması en önemli işti. Bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün ekip arkadaşlarıma ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Güvenç’in açıklamalarının ardından müteahhit firmanın getirmiş olduğu tatlıyı işçilere ikram ettirdi.

Vali Celalettin Güvenç, Üçkonak’taki incelemelerinin ardından Çamlıdere üzerinden Karaali kaplıcalarına giden ve İl Özel İdaresi tarafından yapılan yolda incelemelerde bulundu. Çalışmaları denetleyen Vali Güvenç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’ndan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.