banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

31 Ağustos 2015, SSK sorgulama yapabilirsiniz

 Malesef ki bu sorunlar bazen uzun sürüyor ve hemen çözülemiyor. İşte bu gibi durumlarda e-Devlet üzerinden SSK Sorgulamasını kolaylıkla yapabilirsiniz. Daha önce biz denedik SGK‘nın resmi sitesi üzerinden yoğunluk nedeniyle SSK sorgulama işlemlerini yapamadık aynı anda e-Devlet sisteminde giriş yaparak SSK Hizmet Dökümü sayfasına sorunsuz ulaştık. Şimdi size bu konuda elimizden geldiğince yardımcı olarak zor durumlarda nasıl SSK sorgulama işlemlerinizi yapacağını tek tek anlatacağız.

e-Devlet üzerinden SGK Hizmet Dökümü Alma İşlemleri

Ne zamandır beri Sigortalı olduğunuzu, nezaman sigorta girişinizin yapıldığını ve sigortanızın ne kadar tutar üzerinden yattığınızı e-Devlet şifrenizle sorunsuz, hatasız, problemsiz öğrenebilirsiniz.

e-Devlet SSK Sorgulaması için Tıklayınız

Üst bağlantı tıkladıkdan sonra aşağıdaki gibi işlemleri yapınız…

 

sgk e-devlet

Sisteme giriş yaptıkdan sonra aşağıdaki gibi SSK Sorgulama sayfasına erişebileceksiniz.

 

hizmert dökümü ssk

e-Devlet SSK Hizmet Dökümü Almam İçin neden Şifre Gerekli?

turkiye.gov.tr üzerinden yapılacak işlemler için sistem için e-Devlet şifresi edinmelisiniz. Bu şifre olmadan hiç e-devlet sistemine giriş yapamassınız. Öncelikle E-Devlet Şifresi Almak için, size en yakın PTT Şubesine üzerinde TC Kimlik Numaranızın olduğu bir kimlikle başvuru yapmalısınız. 2 TL’lik işlem ücreti karşılığında E-Devlet Şifrenizi PTT’den rahat bir şekilde edinebilirsiniz.

Kaynak: SGK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.