banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

3 bin 100 adet sahte Türk Lirası ele geçirildi

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yapılan çalışma sonucu, Vatan Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet Parkı ve çevresinde A.A. isimli şahsın üzerinde 500 TL sahte para ele geçirildi. Soruşturmayı genişleten emniyet ekipleri, O.U. isimli şahsın üzerinde ise 2 bin 600 TL olmak üzere toplam 3 bin 100 sahte Türk Lirası ele geçirdi. Söz konusu şahıslar ile ilgili adli işlem başlatılırken, olayla ilgisi bulunan A.T. isimli şahsın da hırsızlık suçundan araması olduğu tespit edildi.

 

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ilçe genelinde sahtecilik ve asayiş ile ilgili çalışmalarının azim ve kararlılıkla devam edeceğini, tüm aktivitelerinin vatandaşların güvenliğini sağlamak amacını taşıdığını duyurdu. (Kanalurfa)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.