banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

16 Yıl Demirel'in Korumalığını Yapmış


Devlet erkanlığı makamı süresince 16 yıl boyunca baş korumalığını yapan ve şuan da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin güvenç'in yakın danışmalık ve korumalığını yapan Polis Memuru Abdullah Erişen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getirdi.

Türkiye'de, Başbakan ve Cumhurbaşkanı görevini sürdürdüğü dönemlerde korumalığını en yakın takip eden isimlerden biri, Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in koruması Abdullah Erişen idi. Erişen 16 yıl Devlet erkanı ile birlikte çalıştı.

Bu sabah vefat haberinin öğrenilmesi ile büyük üzüntü duygunu ifade eden Erişen, sosyal medya hesabından kendisi ile programlarda çekilmiş eski fotoğraflarını paylaşarak hem özlemini hem de vefatından dolayı üzüntüsünü dile getirdi.

Erişen, paylaşımda bulunduğu ifadesinde şu sözlere yer verdi;

"16 sene korumalığını yaptığım 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel vefat etti. Allah rahmet eylesin"

Kaynak: Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.