banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

15 ekim 2015 Türkiye genelinde hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Artvin ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Eskişehir, Erzincan ve Muş çevrelerinde yerel olarak sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey yönlerden, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve batı kesimlerinde doğu ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s)olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yerel olarak sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Eskişehir çevrelerinde yerel olarak sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize ile Artvin'in kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu, zamanla Ardahan çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Muş ve Erzincan çevrelerinde yerel olarak pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 14/21

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 8/23

İzmir: Az bulutlu ve açık 15/27

Adana: Parçalı ve az bulutlu 17/30

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 11/27

Batman: Az bulutlu ve açık 12/27

Van: Çok bulutlu 7/17

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.