Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_au112phupqla9ukfv5apg1d9r7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
14 Ton Pamukla kayıplara karıştılar haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

14 Ton Pamukla kayıplara karıştılar

Şanlıurfa dan Kamyona Yükledikleri On dört Ton Pamukla Kayıplara Karışan İki Kişi Yakalandı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, Şanlıurfadan kamyona yüklediği 14 ton pamuğu Gaziantepte bir firmaya teslim etmesi gerekirken kayıplara karışan 2 şahsı yakaladı.

Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri pamuk yüklü kamyonun Osmaniyeye gelebileceği yönünde aldıkları bilgiler üzerine harekete geçti.

Piyasa değeri 59 bin TL olan pamuğu bulmak için geriye dönük mobese görüntülerini inceleyen ekipler bir kamyonetin il merkezine giriş yaptığını ve 72 adet pamuk balyasını bir depoya indirdiğini tespit etti.

Yakalanan 2 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Ele geçirilen 14 ton pamuk sahibine teslim edildi.

Edessa TV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.