banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI


Kurul Üyelerini ve öğrencileri Valilik Toplantı Salonunda kabul eden İlimiz Valisi Sayın İzzettin Küçük tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okullarda düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Daha sonra öğrencilere hitaben konuşan İlimiz Valisi Küçük; “Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Annelerini ve babalarını da tebrik ediyorum. Vicdan, barış, kardeşlik, adalet, eşitlik, özgürlük ve umut bu hayatta bize en lazım olan 7 etkendir.Bu çocuklarımızın Anne ve babalarını kutluyorum, İnsan Haklarına saygı bilincini daha çocukluğun erken yaşlarında çocuklarıyla paylaşımda bulundular.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.