Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_unl4dm5k695sa7hsapbhkd1336, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
1 genaral ve 1 amiral açığa alındı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

1 genaral ve 1 amiral açığa alındı

İçişleri Beşir Atalay, yetkisini kullanarak YAŞta terfi ettirilmediği gerekçesiyle mahkemeye giden Jandarma Tümg. Halil Helvacıoğlu’nu açığa almıştı. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de diğer iki komutanı açığa aldı.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Tümgeneral Gürbüz Kaya ve Tuğamiral Abdullah Gavremoğlunu pazartesi günü itibariyle açığa aldı.

ERDOĞANA BRİFİNG VERMİŞTİ

Geçtiğimiz haziran ayında Hakkarideki Tekeli Taburuna düzenlenen saldırıda 11 askerimiz şehit olmuştu ve Başbakan Erdoğan, Vanda düzenlenen cenaze törenlerinden sonra taburu ziyaret etmişti. Erdoğana burada, bugün Milli Savunma Bakanı Gönül tarafından açığa alınan Tümgeneral Gürbüz Kaya tarafından saldırı ile ilgili bölge haritası üzerinde brifing verilmişti.

 

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.