banner2
Öne Çıkanlar büyükşehir Kenan Poleo Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim

Siverek'te Arazi Anlaşmazlığı: 4 Tutuklama

Şanlıurfa-Siverek ilçesi Oyman Köyü’nde 03 Nisan 2011 tarihinde Bucak ve Acemoğulları aşiretlerine mensup şahıslar arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle meydana gelen ve 5 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan olaydan sonra şüphelilerinden birinin tedavi gördüğü Adana ilindeki özel bir hastaneden yakınları tarafından kaçırılmıştı.

Kaçırılma olayı ile ilgili olarak Siverek C.Başsavcılığı bu sabah (27 Mayıs 2011)  yürütülen soruşturma kapsamında, güvenlik güçlerince 14 ayrı yerde ve 90 ayrı noktada eş zamanlı olarak yapılan aramalarda, haklarında yakalama emri bulunan 10 şüpheli şahıs ile çok sayıda silah ve bu silahlara ait olduğu belirlenen fişek ve malzemeler ele geçirildi.

 

Yakalanan 10 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca sorgulanmaları sonrasında şahıslardan 4’ü H.M., O.B., T.B., ve P.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.