banner2
Öne Çıkanlar büyükşehir Kenan Poleo Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim

Muhtarlar Derneğinden İl emniyet müdürüne ziyaret



Türkiye Muhtarlar derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İ.Halil HAKTANKAÇMAZ’ dan Şanlıurfa İl Emniyet müdürü Sabri DURMUŞ’ları ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Sabri durmuşlara yapılan ziyarette Muhtarların sorunları ve mahallelerindeki sorunlar konuşuldu

Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İ.Halil HAKTANKAÇMAZ’ Ben ve Yönetimim Muhtarlara vermiş olduğumuz bir söz vardı Bürokratlara ve siyasilerle ilişkilerimizi en üst seviyede tutup Sorunlarımızı ilgili makamlara ulaştırmak adına.

İlk ziyaretimizi beraber görev yaptığımız il emniyet müdürüne yaptık Bundan sonra ziyaretlerimiz devam edecektir.

Emniyet Müdürümüz Sabri Durmuşlar bizi Dinleyip sorunlarımızı ilgili birimlere bildirdi.

Muhtarlar bizim mahallesindeki emniyet müdürümüzdür muhtarlar bizim elimiz kolumuz beraber görev yaptığımız arkadaşlarımızdır muhtarların sorunu tabi ki bizi ilgilendirir Muhtarlara beraber daha sık bir araya gelmek istediklerini bundan sonra muhtarlarla daha sık bir araya geleceklerini söyledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İ.Halil HAKTANKAÇMAZ’ Sayın, Emniyet müdürümüz Sabri durmuşlara bize göstermiş olduğu ilgi ve alaka Beni ve yönetimimi oldukça mutlu etmiştir.

Teşekkür ediyoruz dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.