banner2
Öne Çıkanlar büyükşehir Kenan Poleo Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim

Durakta kapkaç!..


Şanlıurfa Akbayır Mahallesinde 35 metre yolu üzerinde durakta bekleyen Hatice A. adlı bayan, yola kaçan 5 yaşındaki kızını almak için koşarken duraktaki çocuk arabasında bulunan çantasını kimliği belirsiz bir şahısın kapıp kaçtığı iddia edildi.
Edinilen bilgilere göre olay 13.07.2011 tarihinde Şanlıurfa Akbayır Mahallesinde 35 metre yolu üzerinde durakta bekleyen Hatice A. Adlı bayan, o sırada yanında bulunan 5 yaşındaki kızı aniden yola doğru kaçtı. Kızı yolda kaza yapar korkusu ile telaşla arabasını durakta bırakan kadın kızını almak için yola koştuğu sırada durakta bulunan bebek arabasının içerisindeki çantasını alan kapkaççı, 35 metrelik yola doğru kaçarak gözden kaybolduğunu söyledi.
Çantada kendisinin ve oğlunun nüfus cüzdanı, 120 TL para, kendisine ait bir elbise ve bir adet çift bayan ayakkabısı olduğunu iddia etti.
Konu ile ilgili tahkikatın başlatıldığı bildirildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.