Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_shio3dt7b208hknbhlkb0h8091, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Hasan DEMİREL - ÇANAKKALE’YE SELAM
banner2


Mart ayının 18’i geldi mi, içimizi farklı duygular kaplar.

Biraz buruk, biraz iftihar dolu, biraz hüzünlü ama, bir o kadar gururlar dolu duygular hakim olur bize.

Zira insanlığın kıyamete kadar dönüp dönüp bakacağı, bakıp da ders alacağı, tarihe unutulmaz bir not düşülmüştür Çanakkale’de. Biz hiçbir zaman bir kutlunun tesbitleri içinde, ne tarihte olup biten büyük hadise ve örnek şahısları anlatıp, destanlaştırıp sadece bununla avunacağız ne de onları hafife alma basitliğine düşeceğiz. Daima tarihin şeref levhalarına -ki,takdir-i ilahi, ecdadının yapıp ettikleri ile iftihar edebilecek, tarihi okuyup anlatırken yüzü kızarmayacak, yeryüzünde nadide milletlerden biri olduğumuza inanıyorum- ibretle bakacağız.

Onlardan ders alacağız ve istikbale yürüyeceğiz.

Bunun için, Bu gün 18 Mart! Çanakkale Zaferinin 99.yılı kutlanıyor. İslam aleminin en karanlık devresinde Çanakkale’de savaşan askerler vatan, din ve namusları için şehit oldu, şehadete yürüdüler.

Onlar İslamın ve Kur'an’ın son karakolunu müdafaa ettiler.

Türkü, Kürdü, Çerkezi, Arabı vs. Allah ve vatan için şehit oldular ve kanlarıyla tarihe destan yazdırdılar.

Bu cennet vatanın uğruna öldüler... Bütün şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyor Allahtan İslam beldeleri için karanlık emeller besleyenlere fırsat vermemesini temenni ediyorum.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.