banner2

25 Şubat 2018 tarihinde yapılan Ak Parti 6. Olağan kongresi sevabıyla günahıyla geride kaldı. Yönetime seçilen ve Başkanlığa 2. Dönem devam eden Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine başarılar diliyorum. İlimize, Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun inşallah. Kongre açık alan mitingi ile tabiri caiz ise taçlandı. Bayram havasında geçen bir kongre oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ise bu bayrama ayrı bir tat kattı. Sayın reisimizin katılımı sonucu soğuk ve yağışlı havaya rağmen halkımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi ve teveccühünü gecikme, yağmur ve soğuk hava etkilemedi. Özellikle ilçelerden gelen vatandaşlarımızın katılımı yoğundu. Katılım yapan herkesten Rabbim razı olsun.

Büyükşehir belediyemizin çok büyük katkıları oldu. Ücretsiz otobüs seferleri ile Reis sevdalılarını alana taşıyarak katılımın sağlanmasına katkı yaptı. Miting alanını düzenlemede, süslemede ve salonun düzenine kadar Büyükşehir belediyemizin katkıları tartışılamaz. Özellikle Büyükşehir Kültür ve Turizm daire başkanı Sayın Suphi Çiçek ve ekibinin çok büyük emekleri oldu gecelerini gündüzlerine katarak canla başla çalıştılar. Suphi Çiçek başkanımızı ve ekibini yürekten kutluyorum. 15 Temmuz darbe girişimi demokrasi nöbetlerinde Rabia Meydanı alan düzenlemesi sahne platformu ve organizasyonunu da yine Suphi Çiçek ve ekibi tarafından yapılıyordu. Suphi başkanımdan ve ekibinden Allah razı olsun.    Bu kongrenin yapılmasında Ak kadrolar; ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve diğer kollarda görev yapan ve emek veren kardeşlerimi tebrik ediyorum. Tabi ilçe belediyelerimizi de tebrik ediyorum onlarında büyük emekleri olmuştur muhakkak. Verilen emekler, çalışmalar organize mükemmeldi katılım çok iyiydi. Lakin unutulmamalıdır ki halkın teveccühü her zaman olduğu gibi yine reise idi hiç kimse bunda kendine pay çıkarmasın. Şu anda kim hangi görevde ve konumdaysa önce Allah’ın sonra reisin ve Ak Parti’nin sayesindedir unutulmasın…

Sivil toplum kuruluşları demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Siyasi partiler gibi onlarsız hiçbir başarı elde edilemez tabiri caiz ise demokrasinin lokomotifleridir. Ak parti kongresinde buna dikkat edilmedi kanısındayım. Çünkü bazı sendika ve dernek başkanlarına davetiye gönderilmedi. “Bu durum abesle iştigaldir, ayırımcılıktır, önemsememektir, hafife almaktır, ötekileştirmedir.”  Sadece bir kısım STK başkanlarına kimlik numaraları alınarak giriş kartı hazırlandı ve davet edildiler. Peki, davet edilmeyen dernek ve sendika başkanları STK değilmi? Ben aynı zamanda Emekli Memur-Sen il temsilcisiyim ve Emekli Memur-Sen’e böyle bir davetiye gelmedi. Hatta Sayın Zeynel Abidin beye mesaj attım. Başkanım Emekli Memur Sen STK değil mi ki davet edilmedi?  Sayın başkan o anda belki yoğunluktan dolayı bana dönemedi ama bir hafta geçti ve hala mesajıma cevap vermiş değil.

Aslında İl başkanı Sayın Beyazgül çok mütevazı, dürüst, kibar bir beyefendidir. Neden böyle bir durum hâsıl oldu? Anlamış değilim. Bu konuyu dile getirmemde ki sebep toplumun genelini kucaklayıcı olan Ak Parti il yönetimi olarak bu özellikten ödün vermemesi gerekirdi. Her seçim öncesi siyasi partiler önce sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip destek isterler. Şunu da hemen belirteyim bizim AK Partiye ve Reise olan bağlılığımız kişilerin veya yönetimlerin tavırları ve davranışları ile sınırlı değildir. Bizim görevimiz doğruya doğru, yanlışa yanlış demektir. Allah’tan başka hiç kimseden beklentimiz kesinlikle yoktur bilinmesinde yarar var. Şu unutulmamalıdır ki kişi değer verdiği kadar değer görür… Selamla kalın selamette kalın. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.