banner2

Başlık Ayet mealidir. Sadece yahudiler değil, Hıristiyanları dost edinmeyin emri var. Yahudi ve Hıristiyanlar birer kavimdir. İsa AS. ve Musa AS.
Bu kavimlere gönderilmiş. isa AS. Hıristiyanlara Musa AS.ise Yahudilere peygamber olarak gönderilmiştir.

Yahudilerin geçmişi Hz.İbrahim'e dayanır. Kendilerini beni İsrail olarak tanımlarlar. Bu iki kavimde peygamberlerine asi olmuş, peygamber katili bir nesildir. Kuran gelmeden önce ilahi emir İncil ve Tevrattı. Bu kavimlerin tiynetlerinde geçmişte olduğu gibi, isyan vardır fitne tohumlarını ekme, kandan beslenme vardır. Bu kavimler ellerindeki Tevrat ve incili bozarak Allah'a Şirk koşmada zirve yapmışlar.

Bozulmamış: İncil veTevrat'ta; insan öldürmek, içki içmek,bir şeyi gaspetmek,domuz eti yemek, zina yapmak, Irk üstünlüğü gütmek haramdır. Yahudileri ilmel yakin bildiğimizle beraber, gaddarlıklarını Aynel yakinde görüyoruz.Onun için ilahi kelamda, Nebevi emirlerde bu kavimlerden kaçın dostluk kurmayın, uzak durun ikazları vardır.

Çok ayet, Hadis olmakla beraber iki ayet bir hadis meali ile yetinelim. Mevlamız buyurur; "Ey iman edenler Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin.Onlar bir birlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse şüphesiz ki, oda onlardandır" Maide süresi.51.Ayet. "Onlara yer yüzünde fesat çıkarmayın denildiğinde, Onlar biz ıslah edicileriz derler." Bakara süresi Ayet.11
Efendimiz S.A.V. De şöyle buyurur; "Kafir olan bir kavmi seven, onlarla dostluk kuran Mümin; Kıyamette O, kafirlerle haşr olur." Taberani İslam ve ihsan bölümü. Allahın Ayetleri, Hadisi şerifler mucize gibi bize haber veriyor.

Bebek katili Netenyahu Filistin'le savaş Amerika, Avrupa ile savaş demektir. Doğruda söylüyor. Küfür tek millettir hadisinin mucizesidir. Bebek kadın Yaşlı, sivilleri katleden,Cami Hastahane,Okul, kilise, pazar yerini bombalayanlara insan bile denmez, çete,eşkıya, terörist ifadeleri ancak bunlara yakışır. Savaşın da bir ahlakı olur. Savaş ermeydanıdır bunların ki, kalleşliktir sivillerden intikam almak vahşilik, barbarlık, eşkıyalıktır. Bu vahşi yaratıklardan adalet beklemek, yalancı Demokrasilerine inanmak ahmaklıktır.

Tüm kurumları açıktan kendilerini ele verdiler. İslam Ülkelerinin idarecilerine Allah feraset versin.Yalnız Birleşmiş Milletler genel sekreteri doğru bir şey dedi Filistin boşuna silah atmıyor 53 yıldır işgal altın da doğruya doğru...

Sayın Cumhurbaşkanımızda; "Hamas Terör örgütü değil, Mücahit gurubudur" dedi.  alkışlıyorum. İslam ülkelerindeki halk, Hatta duyarlı olan inanç guruplarından bebek Katili İsraile büyük öfke var. Bu mazlum halk israil'e tükürse tükürükte boğulurlar. Ne yapalım sınırlarda mayın bariyerler var.

İslam Ülkelerinin birleşmeme sorunu yöneten liderlerdendir. Uyanmak nasip olsun. islam Ülkelerinin çoğu sözde milli çıkarlarla bu soysuzlara güdümlü halbu ki, 57 İslam ülkesinin tüm milli çıkarları bir insanın kanına hiç karşılık değildir. Temennimiz akan Kanın durmasıdır.

Zalime, katile karşı durmaktır. Mazlumun göz yaşına ortak olmaktır. Kuran ve Sünnette Yahud, Hıristiyan'ı dost edinmemekse, öyle yapmaktır. Tüm mazlumlara selam olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.