banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Urfa'da Düzenlenen Futsal Turnuvası Sona Erdi

Gençlerin spor aktiviteleriyle buluşmasını sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kamu Kurum ve Özel Bankalar arası düzenlediği Futsal Turnuvası sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Futsal Turnuvasına 24 takım katıldı.

Eleme usulü ile düzenlenen Salon Futboluna kurum personelleri yoğun ilgi gösterdi. 24 takımın ve 240 vatandaşın katıldığı karşılaşmalar Batıkent Mahallesinde bulunan Akabe TOKİ Spor salonunda gerçekleşti.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı karşılaşmalarda İl Emniyet Spor birinci, Çevik Kuvvet Spor ikinci, Haliliye Milli Eğitim Müdürlüğü Spor takımı üçüncü oldu. Karşılaşmada dereceye giren takımlara düzenlenen tören ile kupaları verilirken diğer takımlara ise katılım belgesi verildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.