banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa Gelecek Partisi'den İstifa Etti

Ticari işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösteren Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı kurucusu ve Merkez Teşkilat delegesi Ahmet Bulut istifa haberini kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Bulut Konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada şöyle dedi: 

"2020 yılı şubat ayında  Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı kurucusu ve Karaköprü İlçe Koordinatörü olarak başladığim siyasi hayatıma, devamında Gelecek Partisinin Şanlıurfa 1. Olağan Kongresinde İletişim Başkan Yardımcısı ve Gelecek Partisi Merkez Teşkilat delegesi olarak bulunduğum görevlerimden ticari işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla katkı sağlayamadığım ve ilk siyaset deneyimimi yaşadığım Gelecek Partisinden istifa ediyorum. Bu süreçte birlikte siyaset yaptığım tüm teşkilat arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, bu yolda başarılar dilerim."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.