banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? Eyyübiye Türkiye Şanlıurfaspor

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül göreve başladı

31 Martta yapılan yerel seçimlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeynel Abidin Beyazül, bugün saat. 11.3'da Yüksek Seçim Kurulunda mazbatasını aldıktan sonra Büyükşehir Belediyesine geçerek göreve başladı.

Büyükşehir Belediyesinde Başkan Nihat Çiftçi tarafından güllerle karşılaşan Zeynel Abidin Beyazgül'e Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, MKYK üyesi Vildan Polat, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve partililer katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazül: “Rabbime hamdolsun ki; Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek, AK Parti hizmetlerini kalıcı hale getirecek ve hizmetlerin üzerine yeni hizmetler katacak zorlu bir seçimi hemşehrilerimizin gayreti ve Allah’ın inayeti ile %60,8’lik bir zaferle kazandık. Bugün Büyükşehir’in ikinci dönemini başlatmak üzere, projeleriyle Şanlıurfa’mıza güzel hizmetlerde bulunan Sayın Nihat Çiftçi Başkanımızdan hizmet bayrağını teslim aldık. Bundan böyle emanetiniz emanetimizdir. Bir medeniyet tasavvuru ile gelecek kuşaklara sağlıklı bir kent bırakmak için, bugüne kadar yaptığımız çalışmaları, bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi çatısı altında sürdüreceğiz. Bu şehre bugüne kadar katkısı olan herkese şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Celalettin Beye ve Nihat Beye hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum”

Görevi yeni Başkan Beyazgül'e devreden Başkan Nihat Çiftçi: "Adabımızla, Şanlıurfa’mıza olan sevgimiz ve saygımızla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimizi, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül beye devrettik. Allah hayırlı uğurlu etsin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun" dedi.

MKYK üyesi Vildan Polat: " Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazül'ün Devir-Teslim Törenine Katlım Sağladık. Devir-Teslime Katılımından Dolayı Başkanımız Nihat Çiftçi'ye Teşekkürler"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.